Čestitka graničnim policajcima

Objavljeno: 02.01.2022.
image

Varaždinski župan sa suradnicima posjetio granični prijelaz

Autor: TP

Foto: Varaždinska županija

DUBRAVA KRIŽOVLJANSKA – Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zamjenica Silvija Zagorec, saborske zastupnice Nadica Dreven Budinski i Barbara Antolić Vupora, načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj te županijska vijećnica Sandra Županić obišli su u ponoć međunarodni cestovni granični prijelaz Dubrava Križovljanska gdje ih je dočekao načelnik Postaje granične policije Varaždin Vladimir Friščić koji ih je upoznao s radom granične policije te se pritom zahvalio svima na dolasku i podršci.

Župan Stričak je naglasio kako je ova posjeta simbolička te da osim što se Hrvatska priprema da u skorije vrijeme uđe u Schengenski prostor, ljudima koji čuvaju našu granicu i u novogodišnjoj noći treba reći veliko hvala.

Dok velika većina naših sugrađana u slavljeničkom raspoloženju ispraća staru i dočekuje novu godinu, dio naših sugrađana je na radnom mjestu. Radi se o policajcima, vatrogascima, zaposlenicima naših bolnica, Zavoda za hitnu, odnosno svi oni koji brinu o našoj sigurnosti. Stoga smo ove godine željeli  dočekati Novu godinu s djelatnicima granične policije PU Varaždinske koji čuvaju ovaj međunarodni granični prijelaz i poželjeti im puno zdravlja i sreće u radu – rekao je župan.