Gradonačelnik Bosilj primio izaslanstvo Društva distrofičara

Objavljeno: 29.03.2024.
image

VARAŽDIN – Gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u dvorištu novoobnovljene Gradske vijećnice primili su predsjednika i članove Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina. Već tradicionalno, članovi Društva distrofičara, gradonačelniku i predsjedniku Vijeća su, uz simboličan poklon ukrasnih pisanica koje sami izrađuju, čestitali blagdan Uskrsa.

Članovi Društva distrofičara tako su imali priliku prvi ući u dvorište Gradske vijećnice nakon obnove, uvjerili se da je ulaz u Gradsku vijećnicu kao i u novoobnovljenu vjenčaonicu prilagođen osobama s invaliditetom te su s gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća razgovarali o ostalim mogućnostima kako dodatno poduprijeti rad njihovog Društva i kojim aktivnostima olakšati život osobama s invaliditetom u Gradu Varaždinu.

Predsjednik Društva Ivan Vujec iskazao je zadovoljstvo suradnjom i velikom podrškom koju imaju od Grada Varaždina. Predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki zahvalio im je na lijepoj gesti povodom uskrsnih blagdana, ali i na vrijednom radu i svim aktivnostima koje provode za osobe s invaliditetom na području Varaždina i Varaždinske županije. (mh)