Općina i TZP Sjever Zagorja pripremaju bogat program “Adventa u Cestici”

Objavljeno: 26.10.2023.
image

CESTICA – Općina Cestica i Turistička zajednica područja Sjever Zagorja pozivaju zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na manifestaciji „Advent u Cestici 2023.“ koji će se održati 02. i 03. prosinca 2023. godine na prostoru ispred općinske zgrade u Cestici.

Pozvane su zainteresirane pravne i fizičke osobe koje su registrirane za obavljanje poslova prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: božićno-novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, božićne aranžmane te proizvodnju i prodaju robe koja se odnosi na tradicionalne proizvode (vino, med, čajevi, likeri, alkoholna pića, mliječni proizvodi, mesni proizvodi, pekarski proizvodi, slastice i sl.), te ostale nenavedene prigodne božićno-novogodišnje predmete da iskažu interes za sudjelovanjem u programu Advent u Cestici 2023.

Na korištenje se daju štandovi za ugostiteljsku namjenu, prodaju i prezentaciju proizvoda te izlaganje. Zainteresirani izlagači trebaju navesti koje proizvode žele izložiti. Više informacija može se pronaći u Javnom pozivu, dobiti na telefon 042724 824 ili na e-mail opcina@cestica.hr .