Varaždinska županija objavila natječaj za financiranje programa i projekata udruga

Objavljeno: 18.01.2023.
image

Udruge koje kreiraju i provode projekte od interesa za opće dobro dobit će novčanu potporu županije

Autor: VMS / Foto: Varaždinska županija

VARAŽDIN (17. 01. 2023.) – Varaždinska županija je u ponedjeljak, 16. siječnja, objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2023. godini.  Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja; zaštita prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata.

Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin. Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2023. godine.