Varaždinska županija pohvalno o radu bivše intendantice HNK

Objavljeno: 01.03.2022.
image

Župan Stričak čestitao na nagradama i zahvalio na dobroj suradnji

Autor: TC

Foto: Varaždinska županija

VARAŽDIN – Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primio je danas mr.sc. Jasnu Jakovljević, dosadašnju intendanticu HNK u Varaždinu koja svoje mjesto s početkom ožujka 2022. godine prepušta novoizabranoj intendantici Senki Bulić, a ona postaje savjetnica za kulturu varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja.

Župan Stričak joj se pritom zahvalio na izuzetnoj suradnji između Županije i HNK, pohvalio je njezin trud i angažman u obnovi samog kazališta te je istaknuo kako je za vrijeme njenog upravljanja varaždinsko kazalište dobilo nacionalni status.

– Također koristim priliku da čestitam gospođi Jakovljević, ali i svim djelatnicima HNK na svim osvojenim nagradama koje je kazalište dobivalo u njenom mandatu te se nadam kako će i nadalje varaždinsko kazalište biti na ponos svima nama – rekao je župan te joj poželio puno zdravlja i osobnog zadovoljstva.

Zahvalivši se na prijemu dosadašnja intendantica mr.sc. Jasna Jakovljević je naznačila kako je Varaždinska županija uvijek svesrdno pomagala HNK u Varaždinu te je naglasila kako je  župan pomagao rad kazališta još kada je bio saborski zastupnik.

Prijemu su nazočili i privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Mladen Jakopović te pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Tomislav Pajtlar.