Veliko priznanje za intendanticu HNK Varaždin

Objavljeno: 15.07.2023.
image

Senka Bulić imenovana ravnateljicom dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara

Autor: mh / Foto: Grad Varaždin

ZAGREB / VARAŽDIN (14. 7. 2023.) – Intendanticu HNK u Varaždinu Senku Bulić ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, na prijedlog buduće intendantice Dubrovačkih ljetnih igara Martine Filjak, imenovala ravnateljicom dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara!

 Kako navodi ministarstvo, Senku Bulić krasi bogat i plodan opus i iskustvo rada u glazbeno-scenskom području, a svoju će funkciju preuzeti na kraju ovogodišnjeg izdanja Dubrovačkih ljetnih igara.

 Gradonačelnik Varaždina dr. sc. Neven Bosilj čestitao je varaždinskoj intendantici na važnoj ulozi koju će preuzeti.

Izrazito mi je drago što je naša intendantica izabrana kao suradnica za jedan od najprestižnijih hrvatskih festivala i mi smo ponosni da je imamo. Njezina nova funkcija nije u nikakvom sukobu interesa s poslom koji obavlja kao intendantica tako da sam sa zadovoljstvom ministrici potvrdio njezinu odluku. Mogu reći da je varaždinska kazališna scena dobila jedan novi zamah sa Senkom, probudila se i to je primijećeno i prepoznato s nacionalne razine. Vjerujem da će uspostaviti i nove suradnje za HNK u Varaždinu sa jugom Hrvatske i želim joj puno uspjeha u njezinom radu – rekao je gradonačelnik.

—————————————-