Otvoren 26. Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam

Objavljeno: 07.10.2023.
image

Vukovarsko-srijemska županija partner sajma

Autor: tc / Foto: Varaždinska županija

VARAŽDIN – U varaždinskoj sportskoj dvorani Arena otvoreni je 26Međunarodni sajam Prirodalovribolovturizam koji je okupio veliki broj izlagača koji će posjetiteljima ponuditi opremu za lov i ribolov, a i najmlađi će moći vidjeti sadržaje i atrakcije vezane za prirodu.

Otvorenju su nazočili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković,  ravnateljica Uprave šumarstva, lovstva i drvne industrije Renata Ojurović, župan Koprivničkokriževačke županije Darko Koren, a obzirom da je Vukovarskosrijemska županija partner ovogodišnjeg sajmasajam je otvorio župan Vukovarskosrijemske županije Damir Dekanić.

Maja Šimenc, iz tvrtke Vall 042, je istaknula kako su na sajmu prisutni izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke.

Nudi se bogata oprema za lov primarno, boravak u prirodi, ribolov, tu su nam obiteljska poljoprivredna gospodarstva, domaći proizvodi iz naše, ali i Vukovarsko-srijemske županije koja nam je ove godine partner županija. Uz razne sadržaje i izložbe, svatko može naći nešto za sebe. Ovaj sajam ima tradiciju dugačku 26 godina, predstavlja se i taj turistički dio, lovni i ribolovni, ali i turističke zajednice predstavljaju svoju turističku ponudu i to nas veseli – rekla je Šimenc.